Освежено 22:59:13
Петок, 27 Ноември 2015
Вести денес: 134

Оваа фотографија предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Се работи две потврди од еден ист банкомат.

bankomat

Економки.мк пишува дека на банкоматот на JP Morgan Chase во Њујорк некој подигнал 300 долари од својата сметка на која имал повеќе од милион долари.

Веднаш по него некој се обидел да подигне 100 долари од својата сметка, но банкоматот му „соопштил“ дека нема доволно пари за трансакцијата.

Не е вест дека во Големото јаболко живеат и богати и сиромашни, но Business Insider наведува дека екстремната нееднаквост е рецепт за катастрофа.

Спонзорирани линкови