Освежено 17:56:08
Понеделник, 30 Ноември 2015
Вести денес: 112

Иван Маринковиќ (35), кој во шоуто „Фарма 5“, влезе како поранешен маж на Гоца Тржан, заведе 14 години помлада манекенка Сара Трајановиќ (21). Откако се избрани за слуги на имотот, тие се сетија на сигурен рецепт за да останат во ова шоу, па започнаа љубовна врска.

sara500

Иван и Сара се оваа недела слуги и спијат заедно во штала. За тоа е заслужна новата газдарица Зорица Марковиќ, но наместо казна, улогата слуга на Иван му е добредојдена награда.

„Очекував мене да ме одберат, но не мислев дека со мене ќе биде Сара, изјави Иван.

Тој и Сара прво се бакнуваа покрај тоалетот, а во еден момент Иван и призна на манекенката дека е нервозен бидејќи мисли дека се заљубува во неа.

Она што е сигурно е дека тие двајца, покрај емоциите за кои тврдат дека ги имаат, сметаат и на гласовите од публиката. Се надеваат дека ќе ги преживеат овие моменти и набрзо ќе се вратат на натпреварот доколку гледачите стекнат слика за нивната искрена љубов.

Спонзорирани линкови